CrisisConnect

Tools

CrisisConnect

CrisisConnect

Met de CrisisConnect app kies je voor een gebruiksvriendelijke app waarmee je snel en eenvoudig over alle relevante informatie beschikt tijdens een crisis of incident.

Ons uitgangspunt: een laagdrempelige oplossing die doet wat het moet doen. Als jij makkelijker je werk kunt doen bij een crisis, zijn wij tevreden!

Bekijk website

Trainer online media

Wil je tijdens een oefening of training ervaren hoe de buitenwereld reageert op een crisis, incident, issue of ramp? En wil je oefenen met het analyseren van en het reageren op verschillende mediaberichten? Dan biedt onze interactieve mediaomgeving TOM uitkomst.

TOM is een simulatietool waarin gebruikers op een levensechte manier leren omgaan met (negatieve) berichtgeving.

Bekijk website
Trainer Online Media

Onderwijs

Over ons onderwijs

V&R levert toegankelijk en persoonlijk onderwijs dat aansluit op de dagelijkse praktijk. Onze opleidingen, trainingen en oefeningen stellen wij op maat samen in lijn met jouw leer- en oefendoelen, zodat iedere deelnemer zich kan ontwikkelen.

V&R-trainers worden continu up-to-date gehouden, werken vanuit praktijkervaring en leggen makkelijk de verbinding tussen theorie en praktijk. Recente innovaties zoals bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, informatiegestuurde veiligheid en vernieuwde wetgeving verwerken wij in ons aanbod.

Heb je een concrete hulpvraag? Of wil je deze samen met een trainer of adviseur van V&R concreet maken?

Open inschrijvingen

Branches

Wij hebben ervaring met het geven van onderwijsactiviteiten op het gebied van crisisbeheersing en crisiscommunicatie voor verschillende branches.


Advies

V&R team adviseurs

Nieuwe inzichten en toekomstbestendig organiseren

Zoek je naar expertise, nieuwe inzichten of een (tijdelijke) andere dynamiek in het team? Maak dan kennis met een van onze adviseurs. Zij zijn breed opgeleid, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en brengen praktijkervaring en moderne kennis op het gebied van crisismanagement en -organisatie mee.

Behoefte aan invulling van een rol binnen jouw team? Wetswijziging, evaluatie, onderzoek of een nieuw project? Onverwachte behoeften vragen om flexibele oplossingen. Wij zijn graag bereid om mee te denken en te sparren over de mogelijkheden die er zijn om jouw organisatie verder te brengen.

Tevreden opdrachtgevers

Hieronder een selectie van opdrachtgevers die gebruikt hebben gemaakt van de kennis en ervaring van onze adviseurs:

Werkwijze

Onze adviseurs zijn toegankelijk, integreren snel in jouw team en werken zelfstandig. Zij beschikken samen over brede ervaring in het veiligheidsdomein, zijn flexibel én getraind om kortcyclisch en resultaatgericht te werken. Samen met de adviseur bespreek je de hulpvraag, de resultaatverwachting en verdere details over de inzet. Zo weet je direct wie er voor jouw organisatie aan de slag gaat.

Actuele opdrachten

Een greep uit de actuele activiteiten van onze adviseurs:

  • Ontwerp en implementatie crisisorganisatie / uitvoeren evaluatie GGD
  • Begeleiding, planvorming en evaluatie hoger onderwijs
  • Ontwerp, afstemming en implementatie nieuwe crisisorganisatie onderdeel Rijksoverheid
  • Opstellen en implementeren van planvorming bedrijven
  • Coördinatie Multidisciplinair opleidingsprogramma Veiligheidsregio's

  • Procesoptimalisatie voor een GHOR-bureau
  • (Bestuurlijke) evaluatie grootschalige incidenten voor Veiligheidsregio’s en Waterschappen
  • Projectleiding jaarwisseling en invullen rol Ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid gemeente
  • Ontwikkelen beleidsplan Opleiden, Trainen Oefenen Veiligheidsregio