CaCo

Crisisbeheersing op de meldkamer

Je stelt de juiste vragen, blijft rustig, houdt overzicht en straalt vertrouwen en professionaliteit uit. De meldkamer is hét centrale punt waar de inzet van de hulpdiensten en partners begint. Ervaren mensen uit jouw praktijk helpen je met de juiste voorbereiding en begeleiding, zodat jij op iedere crisis voorbereid bent. 

Onze experts en trainers dagen jouw team uit met realistische scenario’s, variërend van effectieve coördinatie van hulpdiensten en communicatie met het publiek tot het beheer van kritieke informatie en resources. Hoe blijf je operationeel en beheer je de stroom van informatie in een omgeving waar elke seconde telt? Samen onderzoeken we de risico’s, optimaliseren we communicatiestrategieën en coördineren we naadloos met externe hulpinstanties. Het doel is een veerkrachtige en efficiënte meldkamer die adequaat reageert op de uitdagingen van vandaag en morgen.

Bovendien beschikt V&R over een poule van ervaren Calamiteitencoördinatoren die 24/7 beschikbaar zijn. Wil je weten wat wij voor jouw meldkamer kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Tevreden opdrachtgevers

Hieronder een selectie van tevreden opdrachtgevers:

"Wij waarderen de aangename en professionele ondersteuning van V&R, vooral tijdens onze ketenoefening."

— Mark Dijkhuis, Veiligheidsregio Groningen

VRGroningen pand

Onderwijs

Wij bieden specifiek onderwijs voor de calamiteitencoördinator op de meldkamer. Denk aan een functieopleiding inclusief examen, maar ook verdiepingstrainingen en oefeningen om vakbekwaam te blijven in de functie. Onze functieopleiding staat in de open inschrijvingen en kunnen deelnemers zich individueel voor aanmelden. Neem contact met ons op voor incompany mogelijkheden.

Open inschrijvingen