Freelancer bij V&R

Welkom bij V&R, waar we geloven in de kracht van samenwerking en expertise. V&R is actief in crisismanagement, crisiscommunicatie en veiligheid en daarbij streven we voortdurend naar het versterken van organisaties en individuen in het omgaan met uitdagende situaties. En jij, gepassioneerde freelancer, hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van ons dynamische team en bij te dragen aan onze missie! Denk bijvoorbeeld aan inzetten zoals: tegenspel, waarnemer, examinator, zelfstandig trainer, of adviseur.

Ook freelancer worden?
Het proces om deel uit te maken van ons freelancerbestand is eenvoudig en transparant. Neem contact met ons op via onze contactpagina en stuur ons je CV en een korte motivatie waarom je geïnteresseerd bent om met ons samen te werken. Wij zullen jouw aanvraag zorgvuldig bekijken en indien jouw profiel aansluit bij onze behoeften, zullen we contact met je opnemen voor verdere stappen.

Declaratie indienen

Bij V&R willen we zorgen voor een gemakkelijke afwikkeling van jouw opdracht. Gebruik daarom ons eenvoudige online declaratieformulier om je declaraties in te voeren. Zorg ervoor dat je alle vereiste informatie invult, inclusief het aantal gewerkte uren, eventuele onkosten en andere relevante details. Zodra je declaratie is ingediend, zal ons team deze zo snel mogelijk verwerken en zorgen voor een tijdige betaling.

Voor meer informatie en vragen, neem gerust contact met ons op via info@v-r.nl.

    Jouw gegevens

    Datum van uitvoering

    Overigen