Als één van de eerste lichting afgestudeerden van de opleiding Integrale Veiligheid aan de Hogeschool Inholland heb ik veel mogen leren bij Gemeente Goeree-Overflakkee en SEGMENT. In 2009 startte ik vol enthousiasme als zelfstandige. Destijds stond ik er geen seconde bij stil waar we nu, 15 jaar later zouden staan. Nu we zowel voor- als achteruit kijken, kunnen we met trots zeggen dat we een volwassen speler in de markt van crisisbeheersing zijn, waarbij onze visie en focus volledig op de mens in dit vakgebied liggen.

V&R bestaat uit mensen die bevlogen zijn en impact willen maken. Die anderen willen helpen de meeste impact te maken. Ik ben enorm trots dat dit helemaal aansluit bij mijn persoonlijke missie: de juiste persoon op de juiste plek in zijn of haar kracht zetten.
Na 15 jaar van veel ontwikkelingen en beweging kan ik zeggen dat V&R koers zet naar het punt op de horizon waar mensen de kans krijgen om het beste van zichzelf aan de samenleving te geven, vooral op de momenten dat het telt. Dit blijft ook in de toekomst ons streven.

Wij werken samen aan de toekomst van V&R en zijn iedereen die hier op welke manier dan ook aan heeft bijgedragen enorm dankbaar. We vieren deze stap met en voor elkaar. Samen hangen we de slingers op en zetten we letterlijk de bloemetjes buiten. En blijven we ons inzetten voor de juiste mens op de juiste plek.
Dit doen we samen, zo worden we samen sterker en vooral samen beter.

Ik kijk uit naar de komende 15 jaar!

Met hartelijke groet,

Johan.