Welkom bij ons kennispunt – dé bron voor waardevolle inzichten in crisismanagement, communicatie en veiligheid. Bij V&R delen we graag onze kennis en praktijkervaring. Ontdek hier onze nieuwste podcasts, boeiende webinars en andere mediabijdragen die jouw kennis en inzichten kunnen geven.

Podcast

In deze podcast nemen we jou mee in de realiteit van incidenten en crises. Dit doen we door het gesprek aan te gaan met crisisprofessionals en betrokkenen, om geleerde lessen en ervaringsverhalen uit te lichten. Zo laten we jou horen hoe mensen de meeste impact maken.

Beluister

Webinar

Bekijk hier onze gratis webinars over actuele onderwerpen binnen crisisbeheersing, crisiscommunicatie en crisismanagement.

– Doe nieuwe inspiratie en kennis op
– Bekijk aansprekende cases
– Krijg handige tips voor jouw werkgebied

Meekijken? Je bent van harte welkom! Ga er lekker voor zitten en luister naar een van onze vakkundige trainers.

Webinars | CrisismanagementWebinars | CrisiscommunicatieWebinars | Cyberveiligheid

Zakboek 'Hoe organiseer je een persconferentie'

‘Hoe organiseer je een persconferentie tijdens een ramp of crisis?’ is een zakboek vol handvatten en tips voor iedereen die meer wil weten over de organisatie van een persconferentie.

Een ramp of crisis heeft vaak een enorme impact op de samenleving. Er ontstaat een grote maatschappelijke behoefte aan informatie. De uitdaging: de juiste informatie op korte termijn beschikbaar maken voor iedereen. Een persconferentie kan hiervoor het aangewezen middel zijn. Maar, hoe pak je dat aan?

Omdat elk (crisis)communicatieteam dit kan overkomen, is dit boekje er. Om je op weg te helpen en handvatten te bieden. Vol praktische tips van experts.

Lees meer

Berichten

Onze berichtenbank staat boordevol waardevolle informatie, variërend van actuele nieuwsberichten tot interessante blogs. Hier kun je cruciale kennis vergaren en up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsberichten | Blogs
V&R team