Trainer Online Media (TOM)

Wil je tijdens een oefening of training ervaren hoe de buitenwereld reageert op een crisis, incident, issue of ramp? En wil je oefenen met het analyseren van en het reageren op verschillende mediaberichten? Dan biedt onze interactieve mediaomgeving  TOM uitkomst. 

TOM reactie VRTijdens een oefening of training plaatst een trainer berichten over het incident. Daarvoor simuleren wij verschillende mediakanalen, zoals NOS.nl, Telegraaf.nl, regionale media, Twitter, Instagram en Facebook. De snelheid en hoeveelheid berichten is volledig aan te passen aan de wensen en leerdoelen.

Zelf reageren en plaatsen

Daarnaast kunnen redacteuren web en social media en publieksvoorlichters binnen TOM direct teksten plaatsen op een intranet of website. Of reageren op tweets en facebookberichten. 

Alle berichten worden vanuit de oefenomgeving real-time weergegeven. Onze trainers kunnen hierdoor direct inspelen op de berichten die het betreffende team in de omgeving plaatst. Hierdoor kunnen de deelnemers realistisch oefenen met de druk van de buitenwereld.

Aangevuld met echte nieuwsberichten

Ook vullen we de diverse kanalen met bestaande actuele berichten (rss-feed), waardoor de omgeving nog realistischer oogt. Uiteraard staat de simulatie op een beveiligde en afgesloten omgeving.

TOM overzicht

 

Meer weten over TOM?

Kijk op www.traineronlinemedia.com en neem contact met ons op!