Over Anne-Lieke Wagenaar

 

Anne-Lieke groeide op in een gezin met geüniformeerde beroepen. Ervaringen van gezinsleden maakten op haar veel indruk. Net 18 jaar oud startte Anne-Lieke met een officiersopleiding. Daar moest ze zichzelf extra bewijzen: jong, vrouw en geen 1m80 lang zijn werkt dan niet in je voordeel. Vastbesloten regie te nemen over haar eigen toekomst stapte ze over naar commerciële economie, met een voorkeur voor de exacte vakken.

Voor haar stage in het laatste studiejaar werd ze gevraagd door Johan de Vogel om bij V&R te komen. Haar eerste teamoverleg stond bol van de crisis- en veiligheidsvaktermen. Anne-Lieke stortte zich vol op het bestuderen van de inhoud. Ze studeerde af bij V&R en creëerde daarmee haar eigen baan. In het begin bestond dit uit offertes, klantgesprekken, planning, freelancers en marketing.

V&R groeide en Anne-Lieke groeide mee. Inmiddels voert zij samen met Johan en Michiel de directie van V&R. Zij brengt een voorliefde voor structureel werken mee, waar we als organisatie enorm in aan het ontwikkelen zijn. Want, een heldere structuur vermindert reactief werken. Zo zorgt zij ervoor dat wij meer aandacht kunnen hebben voor ons doel: impact helpen beperken. Anne-Lieke Wagenaar

Commercieel manager Anne-Lieke Wagenaar

annelieke@v-r.nl
06 4052 7503