De Calamiteitencoördinator (Caco) is een belangrijke schakel in de meldkamer. Soms heeft een meldkamer tijdelijk extra capaciteit nodig voor deze functie, om welke reden dan ook. Het inhuren van een Caco kan dan uitkomst brengen. Hoe je de juiste personen snel en eenvoudig vindt? Hierbij helpt V&R je graag.

De afgelopen periode hebben wij op verzoek van een meldkamer een pilot uitgevoerd. Met een selecte groep freelance werkende Caco’s uit ons netwerk hebben we openstaande diensten ingevuld. Het resultaat: een meldkamer met volwaardige bezetting én enthousiaste freelancers. We zijn blij dat we op deze manier de meldkamer kunnen ondersteunen.

Deze dienst is beschikbaar voor alle meldkamers in Nederland. Heeft jouw meldkamer uitdagingen met bezetting? Schakel dan de V&R Caco-pool in.

Dit is de V&R Caco-pool

  • Selecte groep freelance Caco’s
  • Door V&R gescreend op kennis, ervaring en scholing
  • 24/7 inzetbaar
  • Snelle uitvraag voor beschikbaarheid door V&R, via de CrisisConnect app
  • Inzetbaar voor hard en zacht piket

Meer weten?
Ook interesse om de mensen achter de V&R Caco-pool in te zetten voor jouw meldkamer? Laat ons jouw uitdaging weten.

Freelance Caco: meld je aan voor de pool
Momenteel bestaat de V&R Caco-pool uit een mooie groep professionals. Meer toppers zijn altijd welkom om deze pool te versterken. Ben jij Calamiteitencoördinator en wil je ook als freelancer andere meldkamers helpen? Dan komen wij graag met jou in contact.