Online oefening LCMS

Doelgroep
De online oefeningen zijn voor de volgende functies:
- informatiemanagers
- informatiecoördinatoren

Datum en duur
De online oefening LCMS bestaat uit vier oefeningen die plaatsvinden op onderstaande data. Iedere oefening is één week beschikbaar voor de deelnemers.

Locatie
Eigen te bepalen locatie (werkplek)

Prijs
In overleg

LCMS is het Landelijke Crisismanagement Systeem en biedt een actueel multidisciplinair totaalbeeld tijdens een lopende crisis of incident. Teams en partijen kunnen onderling informatie uitwisselen, zien wie online is en acties uitzetten en monitoren. Een handig platform, mits je het goed beheerst. Om de IM'ers goed geoefend te houden, zijn maandelijkse oefeningen LCMS een aanrader.

Hoe gaan we dat doen?
De IM'ers krijgen iedere maand een opdracht toegestuurd waardoor zij in LCMS moeten inloggen, informatie kunnen ophalen en het LCMS weer moeten vullen. Voor deze opdracht hebben zij steeds één week de tijd. Nadat de opdracht is ingeleverd, krijgen de IM'ers individuele feedback van de trainer.

Programma
De Online oefening LCMS duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten per keer. Samen met de opdrachtgever wordt de invulling van deze oefening bepaald en afgestemd.

Open inschrijving
Deelnemers aan de open inschrijving online oefening LCMS ontvangen de opdrachten per mail. Na ontvangst van de oefening krijgen de deelnemers hier één week de tijd voor.  Vervolgens ontvangen de deelnemers in de week hierna individuele feedback op de gemaakte opdracht.

De open inschrijving online oefening LCMS bestaat uit een 'pakket/abonnement' met daarin vier verschillende oefeningen. 

Voorkennis deelnemers
 
Van deelnemers aan de online oefening LCMS wordt verwacht dat  ze een basiskennis/basisopleiding crisisbeheersing hebben. 


Voorwaarde deelname 
Wanneer je deel wilt nemen aan de online oefening LCMS is het van belang dat je vraagt of jouw LCMS beheerder het V&R account wil koppelen aan jouw LCMS-regio. 


Meer informatie?

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met een van onze adviseurs of bel ons algemeen nummer 085 8200 848

Schrijf je direct in

Jouw gegevens

Wat:Online oefening LCMS
Datum:
Kosten:In overleg

Jij () zal deelnemen. Wij kunnen jou bereiken per mail () of per telefoon ().

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en meer informatie.

* Klik hier voor de voorwaarden van onze open inschrijvingen