Aanbod

Resultaat: 156 opleiding(en), cursus(sen) en training(en)

Ben je van het crisisteam of crisismanagementteam (CMT) en wil je jouw rol binnen dit team zo goed mogelijk uitvoeren? Wanneer deel je informatie? En met wie deel je deze informatie, en met wie niet?

Meer informatie
Direct inschrijven

Dreiging en agressie is het minst aanvaardbare gedrag binnen de huidige, sterk veranderende, maatschappij. Uit de huidige nieuwsbeleving blijkt echter dat dreiging en agressie op de werkvloer steeds vaker voorkomt.

Meer informatie

Jij bent net afgestudeerd, stroomt net in of bent net begonnen als AOV'er en wilt je verdiepen binnen het vakgebied Openbare Orde en Veiligheid?

Meer informatie

Ben je een medewerker bij een gemeente, zorginstelling, onderwijsinstelling, bedrijf, of andere organisatie en wil je in geval van een crisis goed voorbereid zijn. Wat zijn de taken van de organisatie bij calamiteiten zoals een brand, een gaslek of een familiedrama? Hoe bereid je, je voor op jouw rol binnen een crisis, incident of ramp?

Meer informatie
Direct inschrijven

Heb jij een leidinggevende of bestuurlijke functie en ben je verantwoordelijk voor de crisiscommunicatie tijdens een incident, ramp of crisis? Start dan met deze basistraining.

Meer informatie