Actueel

Nieuw: Business Continuity Management (BCM)
Actueel

Nieuw: Business Continuity Management (BCM)

dinsdag 22 september 2020 - V&R

 

Zoals je weet biedt V&R opleidingen en trainingen rondom crisismanagement. De afgelopen periode hebben onze trainers zich verder gespecialiseerd in Business Continuity Management (BCM). Waarom? Om ons aanbod op dit gebied voor jou te verbreden.

Hoe verhoudt BCM zich tot crisismanagement?
Als er een crisis plaatsvindt zorgt crisismanagement ervoor dat je deze crisis het hoofd kunt bieden. Met BCM zorg je ervoor dat er plannen klaarliggen, zodat de schade van deze crisis geminimaliseerd wordt.

Crises kunnen een grote impact hebben op de continuïteit van jouw organisatie; oftewel jullie primaire dienstverlening. Het kan bijvoorbeeld de veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers in gevaar brengen, de levering van producten of diensten stilleggen of de reputatie beschadigen.

Impact bepalen = verrassingen voorkomen
Met BCM onderscheid je vooraf potentiële bedreigingen en bepaal je wat de impact op jouw organisatie gaat zijn, als deze bedreigingen werkelijkheid worden. Als jouw bedrijf goed om kan gaan met de gevolgen van een crisis, is de kans groot dat jullie primaire dienstverlening op een verantwoorde manier voortgezet kan worden
.

 

Ontdek onze trainingen
Is BCM betrekkelijk nieuw voor jou? Ons aanbod introduceert je in stappen in de wereld van BCM. Deze nieuwe trainingen zijn geschikt voor zorginstellingen, (middelgrote) bedrijven, scholen, woningbouwcorporaties en gemeenten.

 

 

Volg de workshop 'Maak kennis met BCM'
Voor een eerste kennismaking start je met de gratis workshop. Deze organiseren we online. Na deze twee uur durende workshop heb je een beeld van Business Continuity Management, de mogelijke uitdagingen in jouw organisatie en kun je bepalen of de BCM-trainingen geschikt voor jou zijn.


Informatie over de workshop en aanmelden


Wil je meer weten over BCM en de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. 

T: 085 8200 848
E: info@v-r.nl

 

terug naar het overzicht

Reacties


Reageren