Evaluatie COVID-19

Je hebt je handen vol gehad aan de coronacrisis. En, dat is mogelijk nog steeds het geval. Toch is dit het moment om na te denken over welke activiteiten doorlopend zijn en welke scenario’s zich nog kunnen ontwikkelen.

Evaluatie die past bij jouw organisatie

Evaluatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Om terug te kijken en leerpunten te formuleren. V&R kan jou hier op verschillende manieren in ondersteunen, passend bij jouw organisatie.

Denk bijvoorbeeld aan: 

  • het peilen van de ervaringen van medewerkers via een online onderzoek. 

  • het uitvoeren van interviews met betrokkenen. 

  • het begeleiden van een evaluatiebijeenkomst.

  • het uitbrengen van een adviesrapport met quickwins.


Wil je meer weten? 

Wij kunnen de evaluatie op maat maken naar jouw wensen. Michael Nijenhuis kan je hier alles over vertellen. Michael is te bereiken via michael@v-r.nl of 06 58 98 88 36. 

 

Stichting Nieuw Unicum

Ook voor Stichting Nieuw Unicum hebben we een evaluatie georganiseerd. Zij vertellen: 

"Ook wij als gespecialiseerde woonzorginstelling werden overvallen door corona. Hoewel onze organisatie redelijk was toegerust op het reageren op incidenten en calamiteiten, was dit ook voor onze organisatie een hele kluif. Met name de effecten van landelijke maatregelen pasten niet in onze calamiteitenplannen.

Na de eerste golf medio 2020, hebben wij V&R gevraagd ons te ondersteunen bij een evaluatie van het functioneren van het crisisteam. Zij hebben, door middel van een enquête en telefonische contacten breed in de organisatie, een beeld geschetst van de afgelopen periode en het proces wat daarbij heeft gelopen. Door de kennis en ervaring van V&R hebben wij daarvan een goed beeld kunnen krijgen. De fijne samenwerking en de mogelijkheid tot het samen vormgeven van het evaluatieproces waren daarbij bepalend."