Summerschool

Investeer deze zomer in jezelf!

Het is zomer. Het zonnetje schijnt en op het werk is het rustiger. 

Deze zomer bieden wij een aantal interessante opleidingen, trainingen en andere activiteiten aan als open inschrijving. Je kunt je hier individueel voor inschrijven. Hieronder vind je per thema de verschillende activiteiten die we aanbieden:

Combineer kennis met plezier

De zomeractiviteiten organiseren we op een aantal speciale locaties. Deze locaties zijn inspirerend en geven de mogelijkheid om de onderwijsactiviteiten te combineren met plezier. 


Strandpaviljoen Brouw

Brouw is een afkorting van Brouwersdam. In de weidse omgeving voeren zandkorrels en zeewater de boventoon. Hier kun je op alle manieren opgaan in de natuur. Boven het strandpaviljoen heeft Brouw een aparte ruimte waar naar hartelust onderwijsactiviteiten georganiseerd worden. Ideeën krijgen de ruimte die ze verdienen, door de inspiratievolle omgeving en via het aangrenzende balkon kijk je kilometers ver over het strand en de zee. 


Conferentiecentrum Woudschoten

De trainingsruimtes in deze authentieke villa ademen een warme, zakelijke en hedendaagse sfeer uit. Door de stijlvolle raampartijen van het jaren ‘30 pand heb je een prachtig uitzicht over het landgoed en de bossen die om de villa liggen. Bij warm weer is het zelfs mogelijk om de activiteiten in het amfitheater in de tuin te organiseren. 


De Vertrekhal Rotterdam

Vanuit De Vertrekhal kijk je uit over een omgeving die al generaties lang inspireert tot eersteklas werk: de Rotterdamse haven. Je voelt de wind en ziet de bedrijvigheid aan de kades. Het geluid van de meeuwen geeft een prettig gevoel van vrijheid. Dankzij de rustige en industriële inrichting hebben we voldoende licht en ruimte tijdens de activiteiten. Je loopt vanuit de vergaderruimte zo het balkon op.


‘t Sfeerhuys Nijmegen

Een persoonlijke en warme sfeer, in het hartje van Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad. Naast de Witte Molen en met een groot terras bevindt zich ‘t Sfeerhuys, een inspirerende locatie met geen standaard zaal en zeker geen standaard lunch. 


Hoe gaat het inschrijven in zijn werk?

We werken met een voorinschrijving. Vul het inschrijvingsformulier in en druk op verzenden. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Je kunt je ook voor meerdere activiteiten inschrijven. Je inschrijving is nu nog niet definitief. Wanneer de start van de activiteit definitief is vastgesteld, ontvang ie van ons een definitief inschrijvingsformulier. Hierop staat de definitieve datum en de locatie. Het is ook mogelijk dat je een keuze krijgt uit verschillende data of locaties. Wanneer je jouw inschrijving niet wilt handhaven, kun je zonder kosten jouw inschrijving annuleren. 


Download het inschrijvingsformulier