Vacature trainer crisiscommunicatie

Een incident, crisis of ramp kan een grote impact hebben. Wij willen helpen de gevolgen van deze impact te beperken. V&R heeft een team van trainers, adviseurs, relatiemanagers en developers met verschillende specialisaties. We delen onze kennis en ervaring in onderwijs, advies en tools.

Wij breiden ons team uit met een

Trainer crisiscommunicatie

Als trainer geef je opleidingen, trainingen en oefeningen. Hierbij probeer je zoveel mogelijk uit jouw deelnemers te halen, niet persé er zoveel mogelijk in te stoppen. De deelnemers zijn zowel nieuwe functionarissen als ervaren professionals. Je neemt hen mee in de theorie en oefent aan de hand van actuele casussen. Die kunnen uit eigen ervaring zijn, of je gebruikt casuïstiek die jij zelf interessant en leerzaam vindt. Wil jij samen met ons bijdragen aan een veiligere samenleving en jouw kennis en ervaring inzetten als trainer?
 

Hoe kan jouw werk eruit gaan zien?

Een paar dagen per week geef je trainingen in het land.  Bijvoorbeeld bij  overheid, bedrijven, en non-profit organisaties. Zo leer je verschillende organisaties kennen en daarmee veel aspecten van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Andere dagen doe je voorbereiding, en ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe trainingen. Je bent deels regisseur van je eigen werk. Jij bepaalt in overleg met de relatie hoe je training eruit gaat zien. Daarnaast kun je, als je dit wil, ook ingezet worden bij een ramp of crisis. Zo zijn onze collega’s ingezet om te helpen bij o.a. hoogwater, vluchtelingenopvang of het draaien van piket. V&R wil de kennis delen die impact helpt beperken, met onze relaties maar ook met elkaar. Daarom organiseren we tweewekelijks kennissessies voor alle collega’s, bijvoorbeeld rondom actuele onderwerpen of om samen een ingrijpend incident te evalueren.
 

Wat breng jij mee?

Jij hebt kennis en/of ervaring in crisiscommunicatie en je wilt deze kennis graag overdragen. Met mensen werken en voor een groep te staan is wat je trekt. Je vindt het fijn om mensen te kunnen ondersteunen in hun leerproces en je hebt een gezonde dosis tact, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen. Je kunt improviseren en bent een creatief denker en doener. Je functioneert prima zelfstandig en vindt het fijn om samen te werken.
 

Wat krijg jij?

 • Veel ruimte voor eigen inbreng in je trainingen

 • De kans om je bezig te houden met innovatie, ontwikkeling en vernieuwende leermethoden.

 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling dmv opleidingen en trainingen.

 • Een gezellige, informele werksfeer met de mogelijkheid om van huis uit te werken of op kantoor in Middelharnis of Dongen.

 • Een flexibel dienstverband tussen 32 en de 40 uur met flexibele werktijden.

 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

 • 30 vakantiedagen, flexibel op te nemen.

 • Een Iphone en een MacBookPro.

 • Een lease auto voor jouw trainingen op locatie door het land

 • Een collectieve pensioenregeling.

 • En natuurlijk een passende beloning.

Voldoe je (nog) niet aan de geschetste rol, maar heb je wel de drive en potentie om je te ontwikkelen tot volwaardig trainer crisisbeheersing & veiligheid? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden. V&R investeert graag in talent! We hebben de kennis in huis en dat biedt mogelijkheden om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Ook bieden we vakinhoudelijke - en persoonlijke coaching als je daar behoefte aan hebt. Naast het op maat gemaakte inwerktraject loop je mee met ervaren experts uit het werkveld.

Wil je meer weten? Bel dan 085 - 8200 848 ofstuur een mail naar info@v-r.nl  en we bellen je om af te spreken voor een kopje koffie.