Vacature trainer/adviseur crisismanagement in de zorg


Kom jij ons team versterken?

V&R is dé organisatie als het gaat om het helpen beperken van de impact van een crisis, ramp of incident. Het werkveld van V&R is erg breed. Dit gaat van het opleiden van crisisteams van zorginstellingen en onderwijsinstellingen tot het uitvoeren van grootschalige oefeningen voor (offshore) bedrijven en veiligheidsregio’s. Werken bij V&R betekent samenwerken met een team van trainers en adviseurs met ieder een eigen specialisatie. Het team kenmerkt zich door professionaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en een praktische mentaliteit. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een proactieve:

Trainer/adviseur crisismanagement

Specialisatie zorg

Wat is jouw bijdrage? 
Als ervaren trainer/adviseur van V&R lever jij een bijdrage door het overbrengen van jouw kennis en ervaring. Bijvoorbeeld tijdens opleidingen, trainingen, oefeningen, adviesopdrachten of evaluaties. Naast het zelfstandig voor groepen staan, zal het ook voorkomen dat je dit samen met collega trainers/adviseurs oppakt. Het doel is om de deelnemers klaar te stomen voor het zelfstandig uitvoeren van de functie. Dit doe je zowel bij nieuwe functionarissen als ervaren deelnemers. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld zijn het crisismanagementteam van een ziekenhuis, zorg- of onderwijsinstelling. 


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 9 uur heb je de tweede dag van de ‘leergang crisiscoördinator’ voor verschillende zorginstellingen in het zuiden van het land. Deze deels online deels fysieke opleiding heb je op maat gemaakt en eerder deze maand afgestemd met de opdrachtgevers. Voordat de deelnemers zich aanmelden in de digitale leeromgeving, neem je nog even je presentatie door. ‘Gelukkig’ heb je zelf een aantal incidenten meegemaakt en houd je actief incidenten in het land bij. Hierdoor kun je jouw kennis en ervaringen delen met de deelnemers. Met scenario’s en energieke werkvormen coach je hen in het vervullen van hun rol tijdens een crisis.


Nadat je de deelnemers nog een werkplekopdracht van deze blended leergang hebt meegegeven, ga je evalueren. Een van de deelnemers geeft aan behoefte te hebben aan een fysieke teamtraining in zijn zorginstelling. Tijdens je ommetje bel je jouw collega van sales, om de behoefte en wens van de deelnemers af te stemmen. Hij belooft het verder op te pakken met de relatie. Nu hij jou toch aan de telefoon heeft, vertelt hij dat er een nieuwe opdracht is binnengekomen. De sectie GHOR van een regio in het midden van het land, wil graag een training die zich richt op het scenariodenken tijdens een crisis. Je besluit even te sparren met je collega en later samen met sales deze offerte op te stellen.


In de middag werk je nog aan de voorbereiding voor het crisisbeleidsteam van een ziekenhuis. Deze staat volgende maand gepland. Je hebt een bijzondere oefencasus en opdracht in gedachten en maakt de lesmaterialen helemaal af.


De dag zit er op. Op naar morgen: samen met enkele collega’s waarnemen bij een grote oefening van een waterschap in het westen van het land. Want naast de zorg, kun je ook bij andere relaties uit de voeten. Je kan de wekker vroeg zetten. Je wilt er zeker van zijn dat je voor aanvang van de files ruim op tijd arriveert op de locatie.


Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. 

 • Je bent in staat om deelnemers te ondersteunen in hun leerproces.

 • Je hebt ervaring met het voor een groep staan.

 • Je bent didactisch onderlegd.

 • Je bent in je element binnen het thema ‘crisismanagement’.

 • Je hebt zowel affiniteit met crisisbeheersing binnen de Acute Zorg (meldkamer, regionale ambulancevoorziening, ziekenhuizen) als de Publieke Gezondheidszorg (GGD, GGZ, maatschappelijk werk) of bent bereid je daar verder in te ontwikkelen. 

 • Je bent bereid om trainingen te geven in heel Nederland. 

 • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling. 

 • Je beschikt over de kennis en ervaring om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband van 32-40 uur.

 • Een contract van minimaal een jaar. Bij goed functioneren wordt het contract altijd omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. 

 • Op maat gemaakt inwerktraject met aandacht voor jouw ontwikkeling.

 • De mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen het domein gezondheidszorg in relatie tot crisismanagement zijn aanwezig binnen V&R.

 • Een laagdrempelige - en open organisatiecultuur.

 • Doorgroeimogelijkheden met bijbehorende salarisruimte.

 • Een ingerichte thuiswerkplek, leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

 • Je neemt deel aan een collectieve pensioenregeling.

 • Je hebt vijf werkweken vakantie per jaar.

 • Een brutosalaris van max. € 5.100,- op basis van een fulltime dienstverband.

 

Meer informatie?
Bel of mail met een van je toekomstige collega’s. Kijk hier voor hun gegevens. Voor vragen kun je ook contact opnemen via info@v-r.nl of 076-7996076.


Hoe ziet de sollicitatieprocedure er verder uit?

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan onze wensen? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Je kunt tot en met 24 mei je motivatie en CV mailen naar info@v-r.nl


In week 21 laten wij weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Het gesprek zal plaatsvinden op maandag 31 mei in Breda of online. Dit is uiteraard afhankelijk van de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen.