Vacature allround trainer

Een incident, crisis of ramp kan een grote impact hebben. Wij helpen de gevolgen van deze impact te beperken. V&R heeft een team van trainers en adviseurs met verschillende specialisaties. We delen onze kennis en ervaring o.a. in opleidingen, trainingen, oefeningen en tools.

Wij zijn op zoek naar een
Allround trainer crisisbeheersing & veiligheid

Als trainer geef je opleidingen, trainingen en oefeningen. Hierbij probeer je zoveel mogelijk uit jouw deelnemers te halen, niet persé er zoveel mogelijk in te stoppen.De deelnemers zijn zowel nieuwe functionarissen als ervaren professionals. Je neemt hen mee in de theorie en oefent aan de hand van actuele casussen. Die kunnen uit eigen ervaring zijn, of je gebruikt casuïstiek die jij zelf interessant en leerzaam vindt. Daarnaast kun je ook adviesopdrachten of evaluaties uitvoeren voor relaties. Wil jij samen met ons bijdragen aan een veiligere samenleving en jouw kennis en ervaring inzetten als trainer?


Hoe kan jouw werk eruit gaan zien?

Een paar dagen per week ga je op pad om diverse trainingen te geven in het land. Andere dagen doe je voorbereiding, op kantoor of thuis. Samen met je collega’s ontwikkel je ook nieuwe trainingen. Bij V&R kun je deels regisseur van je eigen werk zijn. Jij bepaalt in overleg met de relatie hoe je training eruit gaat zien. Heb je een idee of plan wat bij kan dragen aan ons gezamenlijk doel ‘impact helpen beperken’? Dan kun je hiermee aan de slag! Zo maakten we eerder podcasts en webinars en het zakboek ‘Hoe organiseer ik een persconferentie tijdens een ramp of crisis?’. Jouw kennis en inbreng doet ertoe bij V&R.


Wat breng jij mee?

Jij hebt kennis en/of ervaring met werken in het gebied van integrale veiligheid en crisisbeheersing en je zou graag je kennis over willen gaan dragen. Of je bent al trainer en zou juist in dit vakgebied willen werken. Met mensen werken en voor een groep te staan is wat je trekt. Je vindt het fijn om mensen te kunnen ondersteunen in hun leerproces en je hebt een gezonde dosis tact en inlevingsvermogen. Je kunt improviseren en bent een creatief denker en doener. Je functioneert prima zelfstandig maar vindt het fijn om samen te werken. Daarnaast ben je nieuwsgierig, communiceer je helder en houd je van een informele sfeer.


Wat krijg jij?

 • Veel ruimte voor eigen inbreng in je trainingen

 • De kans om je bezig te houden met innovatie, ontwikkeling en vernieuwende leermethoden

 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en trainingen

 • Een gezellige, informele werksfeer

 • Je kunt (deels) vanuit huis werken en op kantoor in Middelharnis of Dongen

 • Een leaseauto voor jouw trainingen op locatie door het land

 • Een flexibel dienstverband tussen 32 en de 40 uur met flexibele werktijden

 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd

 • 30 vakantiedagen op fulltime basis, flexibel op te nemen

 • Een iPhone en een MacBook Pro

 • Een collectieve pensioenregeling

 • En natuurlijk een passende beloning

 

Voldoe je (nog) niet aan de geschetste rol, maar heb je wel de drive en potentie om je te ontwikkelen tot volwaardig trainer crisisbeheersing & veiligheid? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Samen kunnen we kijken naar mogelijkheden. V&R investeert graag in talent! We hebben de kennis in huis en dat biedt mogelijkheden om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Ook bieden we vakinhoudelijke - en persoonlijke coaching als je daar behoefte aan hebt. Naast het op maat gemaakte inwerktraject loop je mee met ervaren experts uit het werkveld.

Wil je meer weten? Bel dan 085 - 8200 848 of stuur een mail naar info@v-r.nl en we bellen je om af te spreken voor een kopje koffie.