Vacature adviseur

Een incident, crisis of ramp kan een grote impact hebben. Wij helpen de gevolgen van deze impact te beperken. V&R heeft een team van trainers en adviseurs met verschillende specialisaties. We delen onze kennis en ervaring o.a. in opleidingen, trainingen, oefeningen en tools.

Wij zijn op zoek naar een
Allround adviseur crisisbeheersing

Bij V&R ben je regisseur van je eigen werk. Je kunt in overleg voor een periode gedetacheerd worden bij bijvoorbeeld een gemeente, veiligheidsregio of waterschap. Heb je een idee of plan wat bij kan dragen aan ons gezamenlijk doel ‘impact helpen beperken’? Dan kun je hiermee aan de slag! Zo maakten we eerder podcasts en webinars en het zakboek ‘Hoe organiseer ik een persconferentie tijdens een ramp of crisis?’. Jouw kennis en inbreng doet ertoe bij V&R.


Hoe kan jouw werk eruit gaan zien?

Je gaat beleid, adviezen, plannen en managementrapportages opstellen. Je gaat beleid en initiatieven ontwikkelen om de organisatie op crises voor te bereiden, in lijn met wet- en regelgeving en best practices. Je draagt zorg voor het OTO jaarplan. Voor het beheer van de crisisplannen en je verzorgt aanvragen voor stimuleringsgelden voor OTO. Je helpt bij het organiseren van oefeningen. Je evalueert incidenten, doet waarnemingen, analyseert en rapporteert.


Wat breng jij mee?

Je hebt ervaring in het werkveld van crisisbeheersing, bent omgevingsbewust en houdt uit interesse de actualiteiten bij. Je bent niet zomaar van je stuk gebracht, communiceert helder en duidelijk en bent pragmatisch. Als persoon ben je enthousiast en een creatief denker. Je kunt vlot signaleren en analyseren en je luistert naar de verschillende belangen van stakeholders. Met enige regelmaat op een andere plek werken is voor jou geen probleem. Samenwerken doe je graag maar je functioneert zelfstandig ook prima. Je bent sterk in plannen en organiseren. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen, tact en houd je van een informele sfeer.

Wat krijg jij?

  • Veel ruimte voor eigen inbreng in je opdrachten

  • Een flexibel dienstverband tussen 32 en de 40 uur

  • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en trainingen

  • Je kunt (deels) vanuit huis werken en op kantoor in Dongen of Middelharnis

  • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd

  • 30 vakantiedagen op fulltime basis, flexibel op te nemen

  • Een iPhone en een MacBook Pro

  • Een leaseauto

  • Een collectieve pensioenregeling

  • En natuurlijk een passende beloning


Wil je meer weten? Bel dan 085 - 8200 848 of stuur een mail naar info@v-r.nl en we bellen je om af te spreken voor een kopje koffie.