Visie

Gemeenten,  veiligheidsregio's, zorginstellingen, waterschappen, onderwijs en het bedrijfsleven zetten alles in om van Nederland een zo veilig mogelijk land te maken. V&R ondersteunt en adviseert deze organisaties met als doel de impact van een issue, incident, crisis of ramp te helpen beperken voor betrokkenen, slachtoffers en eventuele nabestaanden.  Zowel op emotioneel, fysiek als economisch vlak. Dit doen we in de voorbereiding door het organiseren van trainingen, opleidingen en oefeningen en adviseren bij het opstellen van planvorming en opleidingstrajecten. Maar ook als er daadwerkelijk iets gebeurd: door 24/7 bereikbaar te zijn of door na afloop een evaluatie uit te voeren en de leerpunten te implementeren. 

Hoe doen we dit? 

  • Wij delen kennis en vaardigheden en verwerken dit tot onderwijs, advies en evaluatie. 
  • Wij helpen bij het professionaliseren van mensen en organisaties, ook door het implementeren van leerpunten uit onderzoek en evaluatie. 
  • Wij adviseren en ondersteunen voor, tijdens en na een issue, incident, crisis of ramp door middel van detachering, projectmanagement en organisatieadvies. 
  • Wij zijn een platform voor het delen van kennis en innovatie.

Wij investeren continu in de ontwikkeling van ons team, waardoor we voorop lopen in de ontwikkelingen. We zetten iedere dag dat stapje extra. Zo zijn wij de eerste opleider die NIPV-gecertificeerd is en kunnen al onze opleidingen worden afgesloten met een examen.  Door de praktijkervaring van onze trainers en adviseurs zijn wij goed in het vertalen van beleid en visies naar een praktische uitwerking voor jouw organisatie.