Over Ingrid van Assouw

 

Ingrid raakte in aanraking met het vakgebied crisisbeheersing als getroffene van een ramp. Enorme media-aandacht was een onbedoeld gevolg hiervan. Zij ervaarde dat in dit soort tijden van nood, wildvreemden alles uit hun handen laten vallen om te helpen. Dat gaf Ingrid het gevoel ‘iets’ te willen doen met de opgedane ervaring en kennis.

Zij wil bijdragen aan de toekomst van de crisisbeheersing. Uit dankbaarheid naar hen die tijdens een crisis hun rol vervullen en als mens verantwoordelijkheid nemen om te helpen. En door ervaringskennis terug te geven aan dit vakgebied. 

Ingrid brengt een mix van analytisch en oplossingsgericht denken mee. Daarnaast is zij ervaren in visueel en tekstueel vormgeven. Ingrid is een verbinder, op relatie en op kennis. Bij V&R maakt zij middels storytelling het menselijk aspect in het vakgebied van crisisbeheersing en veiligheid zichtbaar. Zij zet dit vervolgens in voor verbetering van onze diensten. Dit gecombineerd met haar vrolijke en enthousiaste karakter, maakt Ingrid een waardevolle aanvulling op ons team.Ingrid van Assouw

Adviseur marketing & communicatie Ingrid van Assouw

ingrid@v-r.nl
06 4189 4873