Over Linda de JonghLinda is een praktische trainer die deelnemers graag helpt om goed voorbereid en met vertrouwen hun taak in een crisis te vervullen. Met enthousiasme en brede kennis van de praktijk, neemt ze de groep mee in de wereld van crisiscommunicatie. Op interactieve wijze ervaren en oefenen deelnemers hoe zij crisiscommunicatie in kunnen zetten om de impact van een crisis te beperken.

Ervaring
Haar ervaring met crisiscommunicatie heeft Linda opgedaan bij een grote netbeheerder. Als communicatieadviseur, redacteur, omgevingsanalist en later als voorzitter van het crisisteam Communicatie, heeft ze de nodige incidenten en crises meegemaakt. Vanuit haar rol in het team Crisismanagement was ze mede verantwoordelijk voor het opleiden, trainen en oefenen van de crisisfunctionarissen van deze netbeheerder. Ook op het gebied van informatiemanagement en netcentrisch werken. Verder was ze betrokken bij het organiseren van en heeft ze deelgenomen aan diverse (multidisciplinaire) oefeningen, ook met externe crisispartners. 

Expertise
Linda verzorgt trainingen en begeleidt oefeningen op het gebied van crisiscommunicatie en is daarnaast in te zetten als adviseur of analist bij incidenten en crises. Haar uitstekende beheersing van de Engelse taal maakt haar bij uitstek inzetbaar bij internationale opdrachtgevers.


Linda de Jongh

Trainer Linda de Jongh

linda@v-r.nl
06-44376483