Over Huib Kuiper


Huib neemt 20 jaar ervaring in de acute zorg mee naar V&R. Hij is begonnen als SEH verpleegkundige. Daarna volgden functies als ambulanceverpleegkundige en verpleegkundig centralist meldkamer. De laatste 10 jaar is Huib leidinggevende geweest in Rotterdam op de grootste meldkamer van Nederland. Dit deed hij in combinatie met de functies van Calamiteitencoördinator (CaCo) en Officier van Dienst Geneeskundig (OvD-G)

Hij is betrokken geweest bij vele incidenten in de regio Rotterdam-Rijnmond, tot aan GRIP 4. Huib heeft ruime ervaring met crises, zowel groot als klein.  

Huib heeft naast zijn werk altijd de passie gehad om les te geven of te vertellen over het mooie vakgebied. Aan de hand van praktijkvoorbeelden probeert hij de mensen mee te nemen en enthousiast te maken.

Om de theorie en de praktijk te kunnen combineren, is Huib nog OvD-G in de regio Rijnmond. Operationele binding houden is belangrijk voor hem. Zo blijft Huib op de hoogte van alle (landelijke) ontwikkelingen binnen het vakgebied.

 


Huib Kuiper

Trainer Huib Kuiper

huib@v-r.nl
06 166 739 04