Over Bas Poelmann

Bas is zijn carrière begonnen bij defensie en heeft 10 jaar als officier bij de landmacht gediend na het volgen van de Koninklijke Militaire Academie. Daarna is hij als veiligheidstrainer aan de slag gegaan bij een bedrijf dat zich specialiseert in de scheepvaart, offshore en petrochemie. Hij heeft veel ervaring opgedaan in het geven en ontwikkelen van crisis management trainingen voor een verscheidenheid aan hoog risico industrieën, zowel op operationeel als tactisch en strategisch niveau.

Zijn methode van aanpak kenmerkt zich door een zeer interactieve trainingsstijl waarbij hij gebruik maakt van management games om effectief praktisch bruikbare vaardigheden aan te leren: pragmatisch, to the point en zeer bruikbaar. Bas is de auteur van het boek “Expect the unexpected: a comprehensive introduction in the PrepTIME crisis management system”.

Bas is onze expert voor het trainen van directies van BRZO bedrijven en andere hoog risico industrieën, maar ook voor planvorming of analyse van een crisis organisatie kan je bij hem terecht.


Blogberichten

Alle blogberichten van Bas Poelmann

Bas Poelmann

Trainer / adviseur Bas Poelmann

bas@v-r.nl
06-52588730