Over Keesjan Steverink

Keesjan is een enthousiaste trainer die graag deelnemers begeleidt in hun leerdoelen. Met een brede kennis en praktijkervaring van crisiscommunicatie, bereidt hij hen voor op incidenten, rampen of crises. Op een interactieve, praktische en creatieve wijze geeft hij de deelnemers tools en vaardigheden mee, zodat zij vertrouwen krijgen in hun taak bij een crisis.

Bij een middelgrote gemeente heeft Keesjan ervaring opgedaan in crisiscommunicatie. Ook heeft hij gewerkt bij een veiligheidsregio. Hier was Keesjan verantwoordelijk voor het beleid van crisiscommunicatie en vervulde hij tijdelijk een functie binnen de vakgroep Bevolkingszorg.Als omgevingsanalist, adviseur (BT en ROT) en teamleider publieksvoorlichting heeft hij diverse incidenten en crises meegemaakt. Keesjan heeft ook ervaring als analist bij diverse evenementen.

Vanuit zijn brede ervaring verzorgt Keesjan trainingen en begeleidt hij oefeningen in crisiscommunicatie en bevolkingszorg. Keesjan is ook in te zetten als adviseur en/of analist bij incidenten en crises en hij kan de organisatie begeleiden in het opzetten van issue- en omgevingsanalyses voor evenementen, incidenten en crises.


Blogberichten

Alle blogberichten van Keesjan Steverink

Keesjan Steverink

Trainer Keesjan Steverink

keesjan@v-r.nl
06-12601181