Over Keesjan Steverink

Keesjan is een enthousiaste trainer die graag groepen begeleid in hun leerdoelen. Met een brede kennis en praktijkervaring van crisiscommunicatie, bereid hij de deelnemers voor op incidenten, rampen of crises. Op een interactieve, praktische en creatieve wijze geeft hij de deelnemers tools en vaardigheden mee, zodat zij vertrouwen krijgen in hun taak bij een crisis.

Bij een middelgrote gemeente heeft Keesjan ervaring opgedaan in crisiscommunicatie. Als omgevingsanalist, adviseur en teamleider publieksvoorlichting heeft hij diverse incidenten en crises meegemaakt. Verder heeft hij gewerkt bij een veiligheidsregio. Hier was Keesjan verantwoordelijk voor het beleid van crisiscommunicatie en vervulde hij tijdelijk een functie binnen de vakgroep Bevolkingszorg. Daarnaast had Keesjan de piketfunctie communicatieadviseur ROT en was hij ook lid van het Bovenregionaal Team Crisiscommunicatie. Als omgevingsanalist is hij ingezet bij diverse landelijke en regionale crises en evenementen.

Vanuit zijn brede ervaring verzorgt Keesjan trainingen en begeleidt hij oefeningen in crisiscommunicatie en bevolkingszorg.


Blogberichten

Alle blogberichten van Keesjan Steverink

Keesjan Steverink

Trainer Keesjan Steverink

keesjan@v-r.nl
0612601181