Over Nora Nowee

Nora laat zich omschrijven als een energieke netwerker met een groot probleemoplossend vermogen. In haar trainingen staan pragmatisme, humor en creativiteit centraal. Haar doel is om op praktische en interactieve wijze deelnemers de juiste tools mee te geven, zodat zij met vertrouwen in de eigen kennis en vaardigheden optimaal voorbereid zijn op rampen en crises.

Nora begon haar carrière als communicatieadviseur bij de brandweer. Als lid van de regionale piketpool voor het beleidsteam en de taakorganisatie heeft zij veel ervaring mogen opdoen met crisiscommunicatie, zowel in trainingen en oefeningen, als bij crises.

Verder heeft Nora gewerkt als pr- en communicatieadviseur en woordvoerder binnen de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg. Binnen deze organisaties was zij ook verantwoordelijk voor advisering en ontwikkelen van beleid op het gebied van crisismanagement en -communicatie. Hierdoor heeft zij een breed pallet aan ervaring en speelt zij moeiteloos in op de verschillende wensen en behoeften van zowel profit als non-profit organisaties.


Nora Nowee

Trainer Nora Nowee

nora@v-r.nl
06 133 24 616