Aanbod

Resultaat: 115 opleiding(en), cursus(sen) en training(en)

Ben jij calamiteitencoördinator en wil je jouw competenties verder ontwikkelen? Tijdens de opleiding leer je vaardigheden op een goede manier toe te passen binnen je functie en leer je hoe een CaCo functioneert binnen een meldkamer?

Meer informatie
Direct inschrijven

Ben jij werkzaam of ga je werken als communicatieadviseur van een gemeente, onderwijsinstelling, zorginstelling,bedrijf of andere organisatie? Dan wil je met behulp van een omgevingsanalyse de juiste communicatiestrategie en boodschap kunnen bepalen. Dit leer je tijdens deze opleiding.

Meer informatie
Direct inschrijven

Ben je werkzaam of ga je werken als communicatieadviseur beleidsteam? Hoe informeer en adviseer je het beleidsteam en de burgemeester? Hoe ga je om met de toenemende invloed van social media? Hoe speel je in op de (snelle) informatiebehoefte?

Meer informatie
Direct inschrijven

Ben je of word je communicatieadviseur CoPI? Dan ben je de ogen en oren voor het team communicatie. Hoe vervul je deze verantwoordelijke taak? Hoe informeer en adviseer je het Commando Plaats Incident? Hoe verzorg je de woordvoering ter plaatse? Hoe zorg je voor afstemming met het team Crisiscommunicatie?

Meer informatie
Direct inschrijven

Ben je of word je communicatieadviseur regionaal operationeel team (ROT)? Hoe haal je de juiste informatie op? Hoe overtuig je de partners aan tafel en hoe breng je het belang van communicatie met de buitenwereld goed naar voren?

Meer informatie
Direct inschrijven