Aanbod

Resultaat: 150 opleiding(en), cursus(sen) en training(en)

Ben jij een medewerker binnen de crisisorganisatie en ben jij verantwoordelijk voor de communicatie tijdens een crisis, incident of ramp? Wil je op een interactieve manier kort stilstaan bij de basis van crisiscommunicatie?

Meer informatie

Jij bent medewerker binnen de crisisorganisatie en wilt kort stilstaan bij de samenwerking tussen gemeenten en operationele diensten? Hoe zit de crisisorganisatie eruit? Welke rol heeft het crisisteam?

Meer informatie

Je bent burgemeester of locoburgemeester. Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden tijdens een crisis? Ben je in staat om onder tijdsdruk bestuurlijke dilemma's op te lossen en de juiste beslissingen te nemen?

Meer informatie

Ben je adviseur crisisbeheersing en heb je een functie die binnen de (reguliere) gemeentelijke organisatie is gepositioneerd? Wil je weten wat jouw kerntaken zijn en hoe je deze zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Wat is jouw rol binnen de preparatieve 'koude' fase en de operationele 'warme' fase?

Meer informatie

Jij bent Algemeen Commandant Bevolkingszorg en je wilt de kerntaken die bij deze functie horen eigen maken? Je wilt weten hoe je zorg draagt voor de organisatie en de uitvoering van de bevolkingszorg. Hoe neem je deel aan het Regionaal Operationeel Team?

Meer informatie
Direct inschrijven