Aanbod

Resultaat: 115 opleiding(en), cursus(sen) en training(en)

Ben je een sleutelfunctionaris en wil je tijdens een incident of crisis ook onder druk goed functioneren? Hoe ga je om met stress en tijdsdruk? En hoe functioneer je in een goed tempo zonder negatieve effecten voor je eigen welzijn?

Meer informatie

Ben je verslaglegger en wil je leren de kern uit een overleg of vergadering te halen? Hoe kun je overzichtelijk notuleren en terugkoppelen? Hoe schrijf je kort, bondig en compleet?

Meer informatie

Bij een crisis of ramp zijn meerdere samenwerkingen essentieel. De samenwerking tussen de voorzitter, verslaglegger en diegene die over de laatste informatie beschikt (informatiemanager) is een belangrijke schakel.

Meer informatie

Tijdens een crisis sta je als medewerker erg onder druk. Je hebt niet veel tijd om na te denken over bepaalde acties of beslissingen. Kan je hiermee omgaan en lukt het jou om ook in onzekere situaties de knoop door te hakken?

Meer informatie
Direct inschrijven

Op zoek naar een introductie omgevingsanalyse? Vanaf je eigen werkplek een introductie krijgen op het gebied van omgevingsanalyse. Een trainer verteld over de verschillende tools en mogelijkheden voor het maken van omgevingsanalyses. Daarnaast is het mogelijk direct vragen aan de trainer te stellen.

Meer informatie