Aanbod

Resultaat: 128 opleiding(en), cursus(sen) en training(en)

Jij bent werkzaam op de ambulance of binnen de meldkamer ambulancezorg en wilt voldoen aan de verwachtingen die er zijn betreft vakbekwaamheid binnen jouw functie? Hoe ga je om met agressie? Hoe verloopt de samenwerking met het CoPI?

Meer informatie

Als werkgever of leidinggevende probeer je altijd te voorkomen dat medewerkers in aanraking komen met agressie en geweld. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers met een agressieve of onveilige situatie kunnen omgaan? En hoe zorg je ervoor dat de impact zoveel mogelijk beperkt wordt?

Meer informatie

Ben jij een opgeleide officier van dienst bevolkingszorg en wil je jezelf nog meer verdiepen in jouw rol? Wil je meer leren over je eigen competenties? Tijdens de vervolgdag officier van dienst bevolkingszorg gaan we met elkaar aan de slag om het functioneren als OvDBz volledig eigen te maken.

Meer informatie
Direct inschrijven

Ben jij een opgeleide officier van dienst geneeskundig en wil je jezelf nog meer verdiepen in jouw rol? Wil je meer leren over je eigen competenties? Tijdens de vervolgdag OvD-G gaan we met elkaar aan de slag om het functioneren als officier volledig eigen te maken.

Meer informatie

Ben je werkzaam binnen een organisatie waar je tijdens je dagelijkse werkzaamheden te maken kunt krijgen met agressie? Hoe handel je in dergelijke situaties? Hoe zorg je ervoor dat je veilig kunt werken? En hoe maak je dit bespreekbaar binnen jouw organisatie?

Meer informatie