Aanbod

Resultaat: 115 opleiding(en), cursus(sen) en training(en)

Ben je werkzaam binnen een organisatie waar je tijdens je dagelijkse werkzaamheden te maken kunt krijgen met agressie? Hoe handel je in dergelijke situaties? Hoe zorg je ervoor dat je veilig kunt werken? En hoe maak je dit bespreekbaar binnen jouw organisatie?

Meer informatie

Je bent burgemeester, locoburgemeester of hebt binnen jouw functie te maken met de (logo)burgemeester? Je wilt in staat zijn om onder tijdsdruk bestuurlijke dilemma's op te lossen en de juiste beslissingen te nemen?

Meer informatie

Een gratis bijeenkomst met als doel de verbinding tussen collega's uit het werkveld 'crisisbeheersing' te versterken en kennisuitwisseling te faciliteren.

Meer informatie

Hoe fijn is het om met een groep te oefenen met verschillende dilemma’s die op je afkomen tijdens een incident of crisis? Tijdens de dilemmatraining gaan we een heel scenario doorlopen.

Meer informatie

Ben jij een medewerker binnen de crisisorganisatie en ben jij verantwoordelijk voor de communicatie tijdens een crisis, incident of ramp? Wil je op een interactieve manier kort stilstaan bij de basis van crisiscommunicatie?

Meer informatie