Training nafase

Doelgroep
Voor iedereen met een rol binnen een crisisorganisatie

Datum en duur
De training duurt een dag van 09.00 - 16.00 uur

Locatie
Afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen, wordt de locatie bepaald

Prijs
De kosten voor de training bedragen €600,- per persoon, incl. locatie en lunch

Ieder team of functionaris dient bij incidenten na te denken over de nafase. Omdat veel zaken door kunnen lopen nadat er is afgeschaald, is het belangrijk om hier op tijd bij stil te staan. Tijdens een thematische vergadering kan worden geïnventariseerd welke zaken doorlopen, welke capaciteit daarvoor moet worden vrijgemaakt en welke financiële middelen daarmee gemoeid zijn. Ook is het belangrijk om de uitvoering van de nafase te borgen binnen de staande organisatie. Deze training helpt je om de meerwaarde te zien van deze voorbereiding en om tools aangereikt te krijgen die kan helpen bij het opzetten van (een plan van aanpak over) de nafase.

De trainer speelt in op de verschillende functies, organisaties en het verschil in de rollen die de deelnemers hebben rondom nafase. Er worden verschillende cases gebruikt, aangepast aan de doelgroep, taken en verantwoordelijkheden.

 

Deze zomer bieden wij een aantal interessante thematrainingen aan. Je kunt je hier individueel voor inschrijven. De thematrainingen zijn voor iedere doelgroep. Of je nu communicatieadviseur bij een zorginstelling bent of informatiemanager in het CoPI. Juist door verschillende doelgroepen en organisaties bij elkaar te zetten kunnen we inzoomen op de dwarsverbanden en ervaringen met elkaar delen. Klik hier voor het overzicht van alle thematrainingen.


Meer informatie?

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met een van onze adviseurs of bel ons algemeen nummer 085 8200 848

Walter Janssen

Walter Janssen

Trainer

Schrijf je direct in

Jouw gegevens

Wat:Training nafase
Datum:
Kosten:De kosten voor de training bedragen €600,- per persoon, incl. locatie en lunch

Jij () zal deelnemen. Wij kunnen jou bereiken per mail () of per telefoon ().

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en meer informatie.

* Klik hier voor de voorwaarden van onze open inschrijvingen