Training BOB en scenariodenken

Doelgroep
Voor iedereen met een rol binnen een crisisorganisatie

Datum en duur
De training duurt een dag van 09.00 - 16.00 uur

Locatie
Afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen wordt de locatie bepaald.

Prijs
De kosten voor de training bedragen €600,- per persoon incl. locatie en lunch.

Werken met de BOB-methodiek blijkt in de praktijk altijd lastig. Hoe pas je het toe en welke werkwijzen zijn er eigenlijk? In de loop van de jaren is de BOB-methodiek meegegroeid met de ontwikkeling van de teams. Meer werken met thema’s en stellen van prioriteiten per overleg, punten waardoor ook de vergadermethodiek verder is gegroeid. Tijdens de training gaan we aan de actief aan de slag. Na een toelichting van de trainer, gaan we oefenen. De enige manier om de BOB-methodiek onder de knie te krijgen.

De trainer speelt in op de verschillende functies, organisaties en het verschil in de rollen die de deelnemers hebben rondom het werken met de BOB-methodiek. Er worden verschillende cases gebruikt, aangepast aan de doelgroep, taken en verantwoordelijkheden.

Deze zomer bieden wij een aantal interessante thematrainingen aan. Je kunt je hier individueel voor inschrijven. De thematrainingen zijn voor iedere doelgroep. Of je nu communicatieadviseur bij een zorginstelling bent of informatiemanager in het CoPI. Juist door verschillende doelgroepen en organisaties bij elkaar te zetten kunnen we inzoomen op de dwarsverbanden en ervaringen met elkaar delen. Klik hier voor het overzicht van alle thematrainingen.


Schrijf je direct in

Jouw gegevens

Wat:Training BOB en scenariodenken
Datum:
Kosten:De kosten voor de training bedragen €600,- per persoon incl. locatie en lunch.

Jij () zal deelnemen. Wij kunnen jou bereiken per mail () of per telefoon ().

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en meer informatie.

* Klik hier voor de voorwaarden van onze open inschrijvingen