CrisisCafe

Doelgroep
Iedereen die kennis en ervaringen uit willen wisselen op het gebied van crisisbeheersing, crisismanagement en crisiscommunicatie.

Datum en duur
De data worden nog gepland.

Locatie
Exacte locatie is nog niet bekend, maar het CrisisCafé wordt in het midden van het land gehouden.

Prijs
Gratis

Binnenkort openen we het CrisisCafé. Een bijeenkomst met als doel de verbinding tussen collega’s uit het werkveld ‘crisisbeheersing’ te versterken en kennisuitwisseling te faciliteren. Tijdens een borrel of ontbijt kan je op een informele manier collega’s uit verschillende werkvelden, met een expertise in crisisbeheersing, ontmoeten en kennis en ervaringen uitwisselen.

Iedereen is welkom in het CrisisCafé. Dus neem je collega’s en relaties mee die meer kennis op willen doen over crisisbeheersing. Maak kennis met collega’s uit het werkveld en wissel ervaringen uit. Netwerken loont en de toegang is gratis


Programma

Het CrisisCafé start met een hapje en een drankje om 15.30 uur. Gedurende de middag vertellen verschillende gastsprekers hun ervaringen rondom crisisbeheersing en/of crisiscommunicatie. Tussendoor is voldoende tijd om met elkaar te netwerken. Het CrisisCafé sluit rond 19.00 uur de deuren. De locatie van het CrisisCafé is nog niet bekend, maar vindt in ieder geval in het midden van het land plaats. 

Momenteel wordt het definitieve programma opgesteld. Dit programma wordt tijdig bekend gemaakt.


Aanmelden 

Meld je aan voor het CrisisCafé via de knop 'Direct inschrijven'. De toegang is gratis. De data voor het CrisisCafé worden nog gepland.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en krijg je  via de e-mail meer informatie over het programma. 


Meer informatie?

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met een van onze adviseurs of bel ons algemeen nummer 076-7996076

Anne-Lieke Wagenaar

Anne-Lieke Wagenaar

Salesmanager

Schrijf je direct in voor de cursus

Jouw gegevens

Cursus:CrisisCafe
Datum:
Kosten:Gratis

Jij () zal deelnemen aan de cursus. Wij kunnen jou bereiken per mail () of per telefoon ().

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en meer informatie. Zo vragen we jou o.a. om het profiel aan te vullen met factuurgegevens.

* Klik hier voor de voorwaarden van onze open inschrijvingen