terug naar het overzicht

Blogs en nieuws

Hulpvragen rondom corona: V&R staat klaar
Nieuws

Hulpvragen rondom corona: V&R staat klaar

vrijdag 13 maart 2020 - V&R 

Het coronavirus grijpt om zich heen, dat weet inmiddels iedereen. Je kunt geen dagblad openslaan of er wordt in dikgedrukte koppen gerept over de sporen die het virus achterlaat. Ook op social media en bij het koffieautomaat op je werk is corona het gesprek van de dag.

De zorgen nemen met de dag toe en de gevolgen zijn inmiddels sterk zichtbaar. Veiligheidsregio’s zijn in de hoogste staat van paraatheid en de overheid neemt (bij de hand genomen door het RIVM) almaar verdergaande maatregelen om het virus in te dammen.

Impact op jullie organisatie

Doemscenario’s doen overal de ronde – begrijpelijk gezien de situatie in Italië – maar onze premier blijft hameren op het nuchtere karakter van de Nederlander. En hoewel deze insteek ook onze voorkeur heeft, krijgen steeds meer organisaties te maken met de gevolgen van het coronavirus. Medewerkers worden ziek of moeten uit voorzorg thuisblijven. Bovendien bestaat een steeds groter deel van de werkzaamheden uit zaken gerelateerd aan corona.

We kunnen ons voorstellen dat dit binnen jullie organisatie verschillende uitdagingen met zich meebrengt. We horen meer en meer over:

  • capaciteitsproblemen binnen (crisis)teams; 
  • behoefte aan advies en assistentie bij het managen van de uitdagingen rondom de uitbraak.

Ons team staat klaar

Lopen jullie hier tegenaan en is er behoefte aan ondersteuning? Het V&R-team, met al haar expertise, staat klaar om te helpen! Onze adviseurs volgen alle ontwikkelingen op de voet en kunnen een grote meerwaarde zijn voor jullie organisatie. Bijvoorbeeld als capaciteit binnen de crisisorganisatie of als sparringpartner. Benader ons in dat geval zeker via onderstaande gegevens:


T: 085 8200 848
E: info@v-r.nl

terug naar het overzicht

Reacties


Reageren

terug naar het overzicht