terug naar het overzicht

Blogs en nieuws

Protocol COVID-19 activiteiten V&R
Nieuws

Protocol COVID-19 activiteiten V&R

woensdag 4 maart 2020 - Nancy Haupts

Geüpdated op 10 september 2020

De wereld van het crisismanagement blijft in het teken staan van COVID-19. Binnen de veiligheidsregio’s, maar zeker ook binnen onze andere opdrachtgevers blijven de (voorzorgs)maatregelen actief. Dat geldt natuurlijk ook voor V&R.

Dit is ons beleid voor opleiden, trainen en oefenen: 

In overleg tussen de opdrachtgever en V&R worden activiteiten online dan wel fysiek georganiseerd. Wij hebben een protocol opgesteld, die we bij het plannen van een fysieke training samen met jou als opdrachtgever doornemen. Dit protocol bevat maatregelen rondom hygiëne, de 1,5 meter-regel, de locatie en een meldingsplicht voor opdrachtgever en V&R. Wanneer aan deze voorwaarden niet voldaan kan worden door opdrachtgever en/of V&R, wordt de activiteit (alsnog) online georganiseerd.

Advies over communicatie

Naast het feit dat we zelf voorzorgsmaatregelen treffen, kunnen we onze opdrachtgevers ook helpen met het communiceren richting personeel/klanten. En kunnen we adviseren rondom in- en externe communicatie. Je kunt in dat geval contact opnemen met de Crisiscentrale die 24/7 bereikbaar is.

terug naar het overzicht

Reacties


Reageren

Nancy Haupts

Adviseur Nancy Haupts

nancy@v-r.nl
06-12286887
terug naar het overzicht