terug naar het overzicht

Kennispunt

We zijn op zoek naar een nieuwe senior trainer / adviseur Crisismanagement
Nieuws

We zijn op zoek naar een nieuwe senior trainer / adviseur Crisismanagement

vrijdag 9 november 2018 - Nancy Haupts

OTO, ROL, OvD, IM, BT, CoPI, LCMS, GRIP, BOB, GMK, CaCo. Denk je dat er iets mis is met onze tekstverwerking? Lees dan niet verder. Is je interesse juist gewekt? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

Als trainer van V&R krijg je de kans een bijdrage te leveren aan het uitvoeren van onze missie ‘het helpen beperken van de impact van een incident’. Dit doe je door het overbrengen van je kennis en ervaring tijdens opleidingen, trainingen en oefeningen. Het werkveld van V&R is erg breed en gaat van het opleiden van crisisteams van zorginstellingen en scholen tot het uitvoeren van grootschalige oefeningen voor (offshore) bedrijven. Voor deze specifieke functie zijn we op zoek naar een senior trainer en adviseur met expertise op het gebied van crisismanagement en multidisciplinaire crisisteams.

Hoe ziet je dag eruit?
De wekker gaat. Om 9 uur heb je een training voor Regionaal Operationeel Leiders in het zuiden van het land. Deze training heb je vorige maand voorbereid en afgestemd met de klant. Je vertrekt voor aanvang van de files, waardoor je ruim op tijd arriveert op locatie. Terwijl je alles klaarzet in de ruimte, komt de klant even langs om te kijken of alles lukt. Vervolgens komen de deelnemers binnen, begroet je iedereen en stel je jezelf voor. Als iedereen binnen is, start je de training. ‘Gelukkig’ heb je zelf een aantal incidenten in het verleden meegemaakt, waardoor je jouw ervaringen kunt delen en je de deelnemers op basis van scenario’s kunt coachen in het vervullen van hun rol tijdens een crisis.

Bij de evaluatie om half 1 geven de deelnemers aan behoefte te hebben aan een vervolg. In de auto op weg naar huis bel je naar je collega van sales om de behoefte en wens van de klant af te stemmen. Zij belooft het verder op te pakken met de klant. Nu ze jou toch aan de telefoon heeft, vertelt ze dat er een nieuwe opdracht binnen is gekomen. Het team bevolkingszorg van een regio in het midden van het land wil graag een training die zich richt op het verdiepen van hun taken en verantwoordelijkheden tijdens een crisis. Jij bent de juiste persoon om deze training te verzorgen. Jullie nemen samen de offerte door en de voorbereiding en uitvoering wordt in je agenda gepland.

Bij thuiskomst ga je aan de slag met het voorbereiden van de GBT oefening die over 2 maanden gepland staat. Je leest het lesplan dat in de offerte staat door en belt de klant om wensen en behoeften verder te inventariseren en te verduidelijken. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van de presentatie en het uitwerken van de scenario’s en werkvormen.

In welk team kom je terecht?
V&R bestaat uit een team van zeven trainers/adviseurs met elk hun eigen taakaccent. Onze missie is de impact van een crisis of incident voor een organisatie, team of individu zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we door het verzorgen van advies en het bieden van onderwijsactiviteiten (opleidingen, trainingen en oefeningen). Ons team kenmerkt zich door professionaliteit, flexibiliteit en een praktische hands-on mentaliteit in een laagdrempelige en open organisatie.

Wat zoeken wij?
Binnen ons team hebben onze trainers allemaal brede kennis op het gebied van crisismanagement en daarbinnen hun eigen specifieke expertise. Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar een expert op het gebied van crisismanagement en multidisciplinaire crisisteams. Daarnaast verwachten wij dat je:

  • Fulltime (40 uur) wilt werken (vanaf 32 uur bespreekbaar);
  • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau hebt;
  • Graag mensen helpt om iets te leren;
  • Ervaring hebt met voor een groep staan en didactisch bent onderlegd;
  • Thuis bent in het thema crisismanagement, multifuncties en de vertaling kunt maken naar verschillende sectoren, zoals overheid, zorg en bedrijven;
  • Bereid bent om trainingen te geven in heel Nederland; 
  • Flexibel bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;
  • De kennis en ervaring hebt om snel zelfstandig aan de slag te kunnen. 

Wij bieden
Een contract van minimaal een jaar, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd;
Een salaris waarbij we uitgaan van maximaal €5.100,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek;
Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van onder andere kennis en ervaring;
Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
Je neemt deel aan een collectieve pensioenregeling;
Je hebt vijf werkweken vakantie per jaar;
Een zelfstandige werkomgeving, maar waarin je ook in teamverband werkt.

Interesse?
Ben jij degene waar we naar op zoek zijn? Stuur dan vóór 20 januari je schriftelijke motivatie en je curriculum vitae naar info@v-r.nl. De gesprekken vinden plaats op 23 en 29 januari.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Nancy Haupts, operationeel directeur, via nancy@v-r.nl of 06 12 28 68 87.

terug naar het overzicht

Reageren

terug naar het overzicht