terug naar het overzicht

Kennispunt

We zijn op zoek naar een nieuwe trainer / adviseur crisiscommunicatie!
Nieuws

We zijn op zoek naar een nieuwe trainer / adviseur crisiscommunicatie!

woensdag 4 juli 2018 - Nancy Haupts

Denk jij bij BOB niet aan een bewust onbeschonken bestuurder, bij GRIP niet aan je winterbanden en bij ROT niet aan bedorven fruit? Vind je het leuk om voor een groep te staan, kan je mensen enthousiasmeren over crisiscommunicatie en ga je pas tevreden naar huis als je deelnemers de lesstof onder de knie hebben? Deins je er niet voor terug als we je morgen voor een groep zouden zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe ziet je dag eruit?

Je stapt vroeg in de auto onderweg naar je training. Ondertussen bel je nog even een collega waarvan je weet dat die ook in de auto zit en praat met elkaar over wat jullie vandaag gaan doen. Rond 8.15 uur ben je op de bestemming en begroet je de klant. Je neemt nog even de dag door en zorgt dat de ruimte klaar staat. Een kwartier voor de start van de training druppelen de eerste deelnemers binnen. Je staat met een aantal deelnemers te praten en hoort al een beetje wat de verwachtingen van vandaag zijn. Om 9 uur gaan jullie beginnen.

Om half 1 is de training afgerond en evalueer je met de klant de training, voordat je in de auto stapt. In de middag ga je de training voor strategisch communicatieadviseurs BT voorbereiden die je over twee weken gaat geven. Wanneer je bijna thuis bent, belt je collega van sales. Er is een nieuwe opdracht binnen gekomen voor de communicatieadviseurs van een BRZO bedrijf in het zuiden van het land. Een leuke klus waar jij voor ingepland gaat worden. Jullie nemen de offerte met elkaar door.


In welk team kom je terecht?

V&R bestaat uit een team van acht trainers/adviseurs. Het bedrijf is gespecialiseerd in crisismanagement, waarvan crisiscommunicatie een belangrijk onderdeel uitmaakt. De missie van V&R is de impact van een crisis of incident voor een organisatie, team of individu zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we door het verzorgen van advies en het bieden van onderwijsactiviteiten (opleidingen, trainingen en oefeningen). Bijvoorbeeld een oefening van het crisisteam bij een offshore bedrijf, een opleiding voor de hoofden Taakorganisatie Communicatie bij een gemeente of een training voor de crisiscoördinatoren bij een zorginstelling. Naast het geven van onderwijsactiviteiten is het ook mogelijk dat je aan de slag gaat met het ontwikkelen van of ondersteunen bij het uitwerken van planvorming voor een specifieke klant.


Wat zoeken wij?

Binnen ons team hebben onze trainers allemaal brede kennis op het gebied van crisismanagement en daarbinnen hun eigen specifieke expertise. Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar een expert op het gebied van crisiscommunicatie.
Daarnaast verwachten wij dat je:

 • Fulltime (40 uur) wilt werken (vanaf 32 uur bespreekbaar);

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau hebt;

 • Graag mensen helpt om iets te leren;

 • Ervaring hebt met voor een groep staan en didactisch bent onderlegd;

 • Thuis bent in het thema crisismanagement en crisiscommunicatie en de vertaling kunt maken naar verschillende sectoren, zoals overheid, zorg en bedrijven;

 • Bereid bent om trainingen te geven in heel Nederland; 

 • Flexibel bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;

 • De kennis en ervaring hebt om snel zelfstandig aan de slag te kunnen. Wij bieden

 • Een contract van minimaal een jaar, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd;

 • Een salaris waarbij we uitgaan van maximaal €5.100,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek;

 • Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van onder andere kennis en ervaring;

 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;

 • Je neemt deel aan een collectieve pensioenregeling;

 • Je hebt vijf werkweken vakantie per jaar;

 • Een zelfstandige werkomgeving, maar waarin je ook in teamverband werkt. Interesse?

Ben jij degene waar we naar op zoek zijn? Stuur dan vóór 29 juli je schriftelijke motivatie en je curriculum vitae naar info@v-r.nl.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Johan de Vogel, algemeen directeur, via johan@v-r.nl of 06 57 59 99 51.

terug naar het overzicht

Reageren

terug naar het overzicht