terug naar het overzicht

Blogs en nieuws

Wij zoeken examinatoren OvD Geneeskundig
Nieuws

Wij zoeken examinatoren OvD Geneeskundig

woensdag 2 mei 2018 - Nancy Haupts

Ben jij Officier van Dienst Geneeskundig en wil jij een bijdrage leveren aan het vakbekwaam worden van (aankomend) collega’s uit het hele land, dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar examinatoren voor onze opleiding Officier van Dienst Geneeskundig (OvD-G).

Wat ga je doen?

  • Je neemt, samen met een collega-examinator, examens af door het hele land. De examens worden voorbereid door een trainer van V&R. Alle informatie krijg je ruimschoots van te voren. Documenten, zoals beoordelingsformulieren en scenario’s, worden geregeld door de trainer.


  • Je beoordeelt (aankomend) collega’s, op basis van landelijke kwalificatieprofielen, of zij vakbekwaam zijn om de functie uit te oefenen.


  • Je denkt mee met de verdere ontwikkeling van onze opleidingen en examens.


  • Je leert collega’s, organisatiestructuren en locaties in vele veiligheidsregio’s kennen. Deze ervaringen maken jou nog verder vakbekwaam en kan jij weer delen met collega’s in jouw eigen organisatie.

V&R is in 2017 samen met PLATO (Universiteit Leiden) gestart om verschillende opleidingen van een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk te voorzien. Naast de kwaliteitsborging van ons onderwijs en de examens, krijgen onze examinatoren een opleiding vanuit PLATO aangeboden. Je brengt dan ook niet alleen kennis mee vanuit jouw eigen werkveld, maar we zorgen er ook voor dat je als getrainde beoordelaar aan de slag kan.Wie zoeken wij precies?

  • Je bent in de eigen regio werkzaam als OvD-G en/of je bent nauw betrokken bij de vakbekwaamheidsontwikkeling en uitvoering van deze functie.


  • Je wilt, naast jouw reguliere functie, werkzaamheden als freelance examinator uitvoeren.

  • Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de betreffende functie en je kent het landelijke kwalificatieprofiel (bijna) uit je hoofd.


  • Je vindt het vanzelfsprekend dat je door PLATO en V&R wordt opgeleid als beoordelaar.


  • Examens afnemen in Drachten, Den Haag, Utrecht of in Maastricht, het maakt jou niet uit. Reizen naar verschillende examenlocaties door het hele land is voor jou geen probleem.Ben jij degene waar we naar op zoek zijn? Stuur dan vóór 11 juni je schriftelijke motivatie en je curriculum vitae naar info@v-r.nl.


Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Nancy Haupts, operationeel directeur, via nancy@v-r.nl of 06 122 868 87.

terug naar het overzicht

Reacties


Huib Kuiper20-09-2018

Geachte l.s. zijn jullie nog op zoek naar OvDG'en voor de opleidingen en of examens? Zo ja, graag een berichtje want jullie hebben er een gevonden die operationeel actief is als OvDG in de mooiste en grootste regio van Nederland ;-) Hartelijke groeten, Huib Kuiper 06-10196323


Reageren

Nancy Haupts

Strategisch adviseur Nancy Haupts

nancy@v-r.nl
06-12286887
terug naar het overzicht