terug naar het overzicht

Blogs en nieuws

Terugblikken en vooruitkijken...
Nieuws

Terugblikken en vooruitkijken...

maandag 3 juli 2017 - Nancy Haupts

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als adviseur bij V&R werd mij vorig jaar de vraag gesteld of ik zou willen toetreden tot de directie in de rol van operationeel directeur. Een enorme eer en mooie uitdaging waar ik vanaf januari dit jaar aan ben begonnen. Nu het eerste halfjaar er bijna opzit leek het mij een leuk moment dit aan te grijpen om samen terug te blikken maar ook vooruit te kijken.


Ik kijk terug op een bewogen eerste halfjaar. We zagen de vragen vanuit de markt groeien en de markt daarnaast ook verbreden. Naast een toenemende vraag vanuit gemeenten en veiligheidsregio’s kwamen ook steeds meer vragen vanuit zorginstellingen, scholen, bedrijven en waterschappen. Maar ook netwerkpartners weten ons steeds beter te vinden en er zijn mooie samenwerkingsverbanden tot stand gekomen.


Zo is er een samenwerking met Falck Prevention waarbij we hun relaties helpen met OTO voor crisismanagement en crisiscommunicatie, hebben we een samenwerking gesloten met ConnectTools om relaties zo ook te kunnen voorzien in de voorbereiding op crisis en incidenten en werken we samen met Enquirya om data afkomstig uit evaluaties van incidenten of oefeningen beter te kunnen analyseren en vergelijken. En zo zijn nog veel meer voorbeelden en partners te benoemen. Allemaal producten, diensten en samenwerkingsverbanden die moeten zorgen voor een totaalpakket en maximale ontzorging voor onze relaties.


Als ik terugkijk op het eerste halfjaar heeft voor mij de allergrootste uitdaging gelegen in het kunnen voldoen aan de toenemende vraag vanuit onze relaties en tegelijkertijd het waarborgen van onze kwaliteit en expertise. Ik ben ons team en de freelancers ontzettend dankbaar voor hun enorme inzet. Hierdoor hebben wij onze relaties kunnen voorzien van dezelfde kwaliteit en bevlogenheid zoals ze dit van ons gewend zijn.


Met de toevoeging van Martijn en Skye binnen ons team gaan we samen een mooi tweede halfjaar tegemoet. In deze tweede helft wil ik vooral werken aan kwalitatieve (door)ontwikkelingen van ons productaanbod en diensten, nieuwe manieren van certificering van onderwijs en het creëren van verbindingen waarvan onze relaties grote meerwaarde ondervinden. Oftewel voortbouwen op de weg die we het eerste halfjaar al ingeslagen zijn. In deze nieuwsbrief houd ik jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen V&R en ik hoop aan het einde van het jaar samen terug te blikken op een mooie tweede helft van 2017.


Wil je meer weten over onze producten, team en de nieuwe collega’s? Kijk dan eens verder op onze website!


Mooie zomer toegewenst!

Nancy Haupts

terug naar het overzicht

Reageren

Nancy Haupts

Strategisch adviseur Nancy Haupts

nancy@v-r.nl
06-12286887
terug naar het overzicht