terug naar het overzicht

Blogs en nieuws

NIEUW: Leer omgaan met stress!
Nieuws

NIEUW: Leer omgaan met stress!

vrijdag 24 februari 2017 - Johan de Vogel

Ervaar je tijdens een inzet bij een incident of crisissituatie of in het dagelijkse werk stress, waardoor je dichtslaat of het overzicht verliest? Of wil je leren hoe je als leidinggevende omgaat met stresssituaties in het team? Volg dan de training Psycho-Educatie Collegiale Ondersteuning (PECO). Stress is een reactie van het lichaam en geest op een gebeurtenis in je omgeving. Je kan de mate van stress verlagen door hoe je hiermee omgaat.


Wat ga je doen?
Er is een eendaagse en tweedaagse training. De eendaagse training is vooral gericht op het omgaan met persoonlijke stress. In de tweedaagse training verdiep je je in de invloed van stress in teams.

  • Eendaagse PECO training
    De eendaagse training behandelt verschillende vormen van stress. Denk bijvoorbeeld aan negatieve, positieve en traumatische stress. We leren je de symptomen en reacties van lichaam, geest en omgeving te herkennen. Vervolgens krijg je handvatten om de stress onder controle te krijgen. Hierdoor zal je minder stress ervaren. Ook leer je om collega’s te helpen met het verlagen en/of voorkomen van stress. Zeker ook belangrijk als je een leidinggevende functie bekleed.  


  • Tweedaagse PECO training
    Naast de onderwerpen die in de eendaagse training behandeld worden, gaan we in de tweedaagse training dieper in op de effecten van stress op teams- en bedrijfsniveau. Aansluitend worden methoden besproken om stress als effect van/tijdens crises te beperken. We zorgen dat tijdens de training een eerste aanzet van een plan van aanpak gemaakt wordt.Interesse?
Neem voor meer informatie (vrijblijvend) contact op met V&R via info@v-r.nl of neem contact op met Johan de Vogel via johan@v-r.nl of 06-57599951. De training wordt gegeven in samenwerking met Crisis Interventie voor Hulp- en Dienstverlening (CIvH).

terug naar het overzicht

Reacties


Reageren

Johan de Vogel

Directeur Johan de Vogel

johan@v-r.nl
06 5759 9951
terug naar het overzicht