terug naar het overzicht

Kennispunt

Nieuw aanbod! TimeOut met bestuurlijke netwerkkaarten
Blog

Nieuw aanbod! TimeOut met bestuurlijke netwerkkaarten

dinsdag 10 januari 2017 - Nancy Haupts

De bevoegdheden van de crisispartners bepalen hoe een crisis loopt. Want als je weet wie aan zet is, weet je ook het antwoord op de hamvraag: “van wie is de crisis?”


De Nederlandse crisiswereld bestaat echter uit een diversiteit van juridische bevoegdheden. Soms vullen partners elkaar aan, soms hebben ze te maken met bevoegdheden die tegen elkaar inwerken. Het is een complex geheel om als adviseur bij een gemeente of veiligheidsregio te doorgronden.


Maar hoe leer je dat, als je nauwelijks crisiservaring hebt? Wij denken dat dit kan door te leren van actuele crises. Na succesvolle ervaringen binnen het domein van crisiscommunicatie, zetten we TimeOut in voor (juridische) adviseurs.


Hoe het werkt? Elke maand krijg je digitaal een casus voorgelegd over een crisis die in het nieuws is geweest. Aan de hand van de vragen wordt je geprikkeld om na te denken wat jouw advies zou zijn. Na twee weken krijg je feedback op de antwoorden en worden lessen meegegeven waar je in de toekomst je voordeel mee kunt doen. In de tussentijd kun je online ook de discussie aangaan met cursisten die een vergelijkbare functie vervullen bij een andere gemeente of veiligheidsregio.


Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden! 

terug naar het overzicht

Reageren

Nancy Haupts

Directeur Nancy Haupts

nancy@v-r.nl
06-12286887
terug naar het overzicht