terug naar het overzicht

Kennispunt

Leergang Omgevingsanalyse, even voorstellen...
Nieuws

Leergang Omgevingsanalyse, even voorstellen...

donderdag 9 juni 2016 - V&R


In oktober start de derde leergang omgevingsanalyse. Je leert het vak van trainers uit de praktijk, maar wie zijn die trainers eigenlijk? De komende tijd stellen we de trainers aan je voor. 

 

Tim van Achte

 

Een van de trainers voor de leergang is Tim van Achte van PM, risk crisis change, uit Gent. Hij was in de dagen na de aanslagen coördinator analyse. Hieronder stelt hij zich aan je voor:

"Na de aanslagen in Brussel stond het federaal crisiscentrum in Brussel voor een enorme opdracht: betrokkenen met allerlei vragen zo goed mogelijk informeren en de ongerustheid proberen te verminderen. Ook omgevingsanalyse maakte daar deel van uit. Het bleek eens te meer: efficiënte communicatie met de bevolking komt pas op gang wanneer hun belangrijkste vragen en bezorgdheden correct geïdentificeerd zijn en vervolgens centraal komen te staan in een doelgerichte communicatiestrategie. Vanuit de rol Coördinator Analyse op 22 en 23 maart, waarbij ik samen heb gewerkt met de collega's van het crisiscentrum en #‎TeamD5, deel ik tijdens de leergang graag mijn ervaringen en de evaluatie."

Meer weten?
Er zijn nog plaatsen vrij voor de leergang, die start op 10 oktober. Meer informatie vind je hier.

terug naar het overzicht

Reageren

terug naar het overzicht