terug naar het overzicht

Kennispunt

TimeOut. Leren van de actualiteit.
Nieuws

TimeOut. Leren van de actualiteit.

dinsdag 19 januari 2016 - V&R

Crisiscommunicatie staat volop in de aandacht. Een vakgebied dat je onder de knie krijgt door vlieguren te maken. Maar hoe leer je als je nauwelijks crisiservaring hebt? Wij denken dat dit kan door te leren van de crises bij de buren. Daarom is TimeOut ontwikkeld, een systeem van leren dat in 2014/2015 als pilot heeft gedraaid bij de medewerkers van het Bovenregionale Team Crisiscommunicatie. Na hun enthousiasme stelt V&R het nu ook open voor andere communicatiemedewerkers die willen leren van (en in) de praktijk.

Hoe het werkt? Elke twee weken krijg je digitaal een casus voorgelegd over een crisis die op dat moment actueel in het nieuws is. Aan de hand van de vragen word je geprikkeld om na te denken wat jij zou doen als jij de crisiscommunicatie zou moeten aansturen. Na afloop krijg je persoonlijke feedback op je antwoorden en worden lessen meegegeven waar je in de toekomst je voordeel mee kunt doen.

Meer informatie?
Meer informatie over TimeOut en een voorbeeldcasus vind je in onze bijlage. Andere vragen of interesse in TimeOut? Neem dan vrijblijvend contact op met Nancy Haupts

terug naar het overzicht

Reageren

terug naar het overzicht