terug naar het overzicht

Blogs en nieuws

Evaluatie coronacrisis voor gemeenten
Nieuws

Evaluatie coronacrisis voor gemeenten

vrijdag 12 juni 2020 - V&R

De eerste periode van de coronacrisis ligt achter ons. We weten dat je er je handen vol aan hebt gehad en dat dat nog steeds zo is. Toch is het tijd om de eerste periode te evalueren en om vooruit te kijken. V&R en AVH bieden aan om deze evaluatie gezamenlijk voor jullie uit te voeren.

In samenhang evalueren
V&R en AVH overzien samen een breed pallet aan taakgebieden. V&R op het gebied van bevolkingszorg en AVH vanuit Openbare Orde en Veiligheid en handhaving. De disciplines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de aanpak van de coronacrisis en daarom goed om in samenhang te evalueren.

Aanbod evaluatie
We stellen een set relevante vragen op, gericht op onderstaande vier hoofdvragen. Deze versturen we digitaal naar de gemeentesecretaris, de AOV-er en het hoofd handhaving. Vervolgens worden deze personen geïnterviewd door een adviseur van V&R en AVH. De bevindingen werken we uit in een praktisch adviesrapport.

De vier hoofdvragen van de evaluatie:

1) Hoe heeft de crisisorganisatie (binnen de gemeente) gefunctioneerd?

2) Hoe zijn de reguliere werkzaamheden gewaarborgd? 

3) Hoe heeft de handhavende organisatie gefunctioneerd? 

4) Hoe is de veerkracht van de medewerkers?

Interesse?
Omdat de aanpak van de coronacrisis per gemeente verschilt, bieden wij de evaluatie op maat aan. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op:


T: 085 8200 848
E: info@v-r.nl

 

E: info@veiligheidenhandhaving.nl
T: 085 40 16 409    W: veiligheidenhandhaving.nl

terug naar het overzicht

Reacties


Reageren

terug naar het overzicht